"COM GOTES D'AIGUA" DE JOANA RASPALL

RECITAL EN GIRA


Cançons, poemes i faules de Joana Raspall
Selecció i interpretació: Salva Artesero i Ruth Vilar
Un recital de la companyia Cos de Lletra
Durada: 45 min


Joana Raspall (1913-2013) va ser bibliotecària i escriptora. La seva obra comprèn diccionaris, poesia, teatre, novel·la i col·laboracions amb premsa, però és en la poesia infantil on té el seu màxim ressò. Va publicar nombrosos reculls de poemes per a infants de diferents edats i, amb els seus versos, ha despertat en els nens i nenes el gust per la poesia. 

L’espectacle "Com gotes d’aigua" és un recital poètic per a totes les edats i per tot tipus de públic. Sorprendrà els més petits i, alhora, els més grans també gaudiran amb els poemes dolços i enginyosos de la Joana Raspall. 

Volem apropar-vos a l’univers poètic de Joana Raspall per diferents camins: a través de la paraula, les cançons i les faules. Hem tingut cura de trencar amb el tòpic del recital poètic a seques i, tenint sempre els nens i nenes molt presents, interpretar els poemes d’una manera amena i divertida. 




Així doncs, alternem petits versos teatralitzats amb poemes més reflexius, i ens valem de diferents dibuixos per endinsar-nos als petits contes rimats. Tot plegat amanit pels divertiments: poemes sorprenents i versions de les cançons de tota la vida. 

 Els poemes escollits es troben als llibres Degotall de poemes (1997), Com el plomissol (1998), Versos amics (1998), Serpentines de versos (2000), Escaleta al vent (2002), Font de versos (2003) i A compàs dels versos (2003).



www.cosdelletra.blogspot.com

cosdelletra@gmail.com 

Tlf. 609 28 01 79 / 93 866 00 78