"Els Culdolla i altres històries perverses" de Roald Dahl

2016, centenari del naixement de Roald Dahl
 Contractació de l'espectacle: cosdelletra@gmail.com / 609 28 01 79

 


Roald Dahl té una particular visió del món: humorística, gamberra, fantàstica, un lloc on tot és possible. Per ell, nens i nenes juguen un paper molt important i tothom pot transformar la realitat amb la imaginació.



Així, a Versos Perversos, Roald Dahl pren els contes de sempre –que els germans Grimm o Charles Perrault van posar per escrit– i els capgira com li ve de gust per tal de fer-nos passar una bona estona. Nosaltres us oferim la seva particular Ventafocs, en versió de Miquel Desclot. 


Els seus personatges han captivat nens i nenes durant més de cinquanta anys. A més, a Un i un i un... fan cent, la Teresa Duran i la Marta Luna, expertes en llibres infantils i juvenils, conviden 100 personatges inoblidables perquè es presentin ells mateixos. Entre aquests 100, n’hi ha un grapat d’inventats pel Roald Dahl! Us presentem la Reina de Les Bruixes, El Gran Amic Gegant i la prodigiosa Matilda


Ara bé, els veritables protagonistes d'aquesta sessió són Els Culdolla i les seves bromes malèfiques i horripilants!





Dos narradors condueixen aquest espectacle, llegint en veu alta alguns fragments dels contes i interpretant-ne d’altres. “Els Culdolla i altres històries perverses” apropa al públic infantil l’obra de Roald Dahl, plena de personatges grotescos, estrambòtics i d’allò més divertits.


SELECCIÓ I INTERPRETACIÓ
Salva Artesero i Ruth Vilar


La sessió requereix un espai preferentment tancat on el públic pugui seure.
Durada de la sessió: 45 minuts aprox.
Consulteu preu i disponibilitat.