"He visto a los mejores talentos de mi generación despachar hamburguesas"

La I Trobada de Creadores, organitzada per Cos de Lletra, reuneix Laia Alsina, Evelyn Arévalo, Eva Hibernia i Ruth Vilar per parlar de teatre. 

 

Fotografia de Rubén Ibarreta

Les "Nits entre bambalines" van acollir la I Trobada de Creadores, que va aplegar quatre dones de teatre (actrius, dramaturgues i directores) davant d'un auditori escollit de persones vinculades a la cultura.

Laia Alsina, Evelyn Arévalo, Eva Hibernia i Ruth Vilar van mantenir una conversa fèrtil i distesa sobre teatre. Van exposar breument la seva trajectòria i van abordar plegades els diversos vessants de la creació teatral: l'aprenentatge i les influències, la invenció i la col·laboració, el procés i les dificultats de producció d'un espectacle, la representació, les ineludibles traves econòmiques i de distribució, la supervivència i la resistència de l'artista. "He visto a los mejores talentos de mi generación despachar hamburguesas", va declarar Eva Hibernia, tot parafrasejant l'Udol de Ginsberg.

Els assistents van nodrir el diàleg amb aportacions intel·ligents i inspirades, participant plenament d'aquesta reflexió conjunta.

Les idees i conclusions exposades en aquesta I Trobada de Creadores, que va tenir lloc dissabte 18 de maig a l'Associació de Teatre Bambalina de Santa Perpètua de Mogoda, quedaran recollides en un article que Cos de Lletra publicarà properament a la seva web.