Segovia rep calorosament "Los niños tontos" de Cos de Lletra

 
Fotografia de Jordi R. Renom

Los niños tontos” d’Ana María Matute va rebre una més que calorosa acollida enmig del fred hivernal de Segovia, la nit del 22 de febrer. Aquesta funció formava part del cicle Viernes Abiertos, que durant la temporada 2012-2013 celebra la seva vintena edició.


Fotografia de Jordi R. Renom

Un públic delerós i sensible va omplir de gom a gom l’antiga església de San Nicolás, seu del Taller Municipal de Teatro (TMT). Al llarg de la representació de la companyia Cos de Lletra, els espectadors es van anar endinsant en el joc arrauxat i melancòlic de “Los niños tontos” i en van sortir visiblement commoguts.

Després de la funció, una petita exposició fotogràfica amb imatges de Hermanos Mayo i de Jordi R. Renom esperava els assistents al vestíbul del teatre.

A més, Salva Artesero i Ruth Vilar van conversar amb els alumnes del TMT sobre l’espectacle i el seu procés de creació. Maite Hernangómez, que codirigeix l’espai juntament amb Andrzej Szkandera, va conduir aquest diàleg.

Fotografia de Jordi R. Renom


El públic de Segovia va dir:

“Me he visto reflejado en varios de los cuentos”.

“Fantástica interpretación, aunque el corazón salga un poco encogido”.

“Que los niños tontos que aún perviven en cada cual sigan alumbrando para que otros sean menos tontos”.

“Me ha asombrado y emocionado. Muy buenos actores”.



El diari local “El Adelantado de Segovia” es va fer ressò del “llenazo” que hi va haver a l’església de San Nicolás per veure “Los niños tontos”.