Èxit de les prèvies de "Los niños tontos"

Èxit rotund de les representacions de "Los niños tontos", d'Ana María Matute, programades a l'Associació de Teatre Bambalina els dies 16, 17 i 22 de juny. Durant les tres preestrenes -amb entrada gratuïta i aforament limitat- més de 80 persones van gaudir d'aquest espectacle senzill que amaga una gran complexitat.

Amb la bellesa de les seves paraules, la simplicitat dels seus jocs i la franquesa de les seves emocions terribles, "Los niños tontos" ha captivat espectadors de procedències diverses: Argentina, Brasil, Catalunya, Colòmbia, Itàlia, La Rioja, Saragossa; amb interessos, professions o edats ben diferents: antropòlegs, bibliotecàries, clowns, dissenyadors, escriptors, fotògrafs, jubilats, músics, perruqueres, professors, psicòlegs, publicistes, químics, d'entre tretze i setanta anys.

Gràcies a aquest públic per acompanyar-nos en les funcions prèvies a l'estrena de "Los niños tontos". Gràcies per brindar amb nosaltres perquè aquest muntatge tingui una llarga vida!

Aquí recollim algunes de les seves opinions:

"És una obra de les que t'emportes a casa."
"Fa rumiar. Vénen ganes de tornar-la a veure."
"El retrat social i poètic d'una època que ningú hauria d'oblidar."
"Molt commovedora."
"Un espectacle rodó: ni hi sobra ni hi falta res."


Salva Artesero i Neus Umbert a "Los niños tontos" d'Ana María Matute.

Fotografia de Jordi R.Renom


Podeu llegir la crònica de Pepa Pertejo sobre les preestrenes de "Los niños tontos" al bloc "Las uñas negras" on també hi trobareu tots els seus articles sobre l'espectacle.