desassossec



Contractació:
cosdelletra@gmail.com
609 28 01 79


Quan un poeta entona el seu lament, la seva veu conté l’udol de tots els homes. El nostre propi desassossec batega als seus versos més ombrius, on germinen de sobte brins d’esperança. Quan els actors Salva Artesero i Ruth Vilar llegeixen aquests poemes, les seves veus contenen també els colors més foscos de l'emoció, la bellesa i la llum.

Un recorregut pel vast dolor i la incipient joia dels poemes de Montserrat Abelló, Rafael Alberti, Werner Aspenström, Roberto Bolaño, Gunnar Ekelöf, Gabriel Ferrater, Lars Forssell, Jaime Gil de Biedma, Ángel González, José Hierro, Artur Lundkvist, Miquel Martí i Pol, Blas de Otero, Cesare Pavese, Màrius Torres i Tomas Tranströmer.


Selecció i interpretació:
Salva Artesero i Ruth Vilar

Durada: 55 minuts (aprox.)

Un recital poètic de Cos de Lletra 



Cos de Lletra és una companyia amb més de 15 anys de trajectòria, formada per l'actor Salva Artesero i l'autora i directora teatral Ruth Vilar. Cos de Lletra converteix l’obra literària impresa en experiència artística viscuda pel públic. La companyia valora la paraula original dels autors en la seva plenitud; per això, tant la dramatúrgia i la direcció com la interpretació s’encaminen a apropar fidelment aquesta paraula als espectadors.


"desassossec" es va estrenar 
a l'Ateneu Candela de Terrassa
el 12 de març de 2015.