Ruth Vilar, finalista del XVII Certamen de Directoras de Escena 2014

 

La companyia Cos de Lletra representarà 

"Los niños tontos" d'Ana María Matute 

al Teatro José María Rodero de Torrejón de Ardoz 

 

 

 

La directora, dramaturga i actriu Ruth Vilar és una de les tres finalistes del XVII Certamen de Directoras de Escena Ciudad Torrejón de Ardoz. L'espectacle "Los niños tontos" de la companyia Cos de Lletra ha estat seleccionat per formar part de la programació d'enguany d'aquest prestigiós certamen, que vol potenciar la presència de les dones en la direcció teatral. La representació tindrà lloc divendres 17 d'octubre a les 20h. al Teatro José María Rodero.


"Los niños tontos" és un meravellós recull d'estampes poètiques que retrata la infantesa dramàtica dels nens que van créixer a l'Espanya rural de la postguerra, a partir del llibre homònim d'Ana María Matute.

El públic que ha gaudit d'aquest espectacle n'ha sortit visiblement commugut i, tanmateix, agraït. "Los niños tontos" és una prova que el teatre també té el deure de reservar un lloc a la tristesa i a l'esperança, a la bellesa del llenguatge, a la visió poètica, i que no pot esdevenir només entreteniment.

Cos de Lletra va estrenar "Los niños tontos" el mes d'octubre del 2012 a Barcelona, i des d'aleshores el continua representant en teatres de l'estat espanyol.