Cos de Lletra condueix el Book-Express per l'espai i més enllà

La biblioteca de Caldes de Montbui va acollir una nova edició del Book-Express, un taller d'animació a la lectura i d'escriptura creativa per a nens i nenes.Aquest estiu el Book-Express ens ha dut més lluny que mai: hem explorat l'espai-temps a través d'una sèrie de viatges infinits.

Els participants van imaginar com seria anar al fons de l'univers, van fer els descobriments astronòmics més estrafolaris i van inventar-se una trobada amb un nen d'un altre planeta, a partir de la novel·la Que hi ha algú? de Jostein Gaarder.

Ens vam endinsar en la màgia de la nit. Els nens i nenes van escriure i explicar els seus propis contes de por i van viure una pluja d'estels ben especial dins la mateixa biblioteca.
Vam aprendre que els mons impossibles poden existir a la imaginació i vam respondre una pila de preguntes sense resposta. A partir de la Carta de las islas Baladar de Jacques Prévert els passatgers del Book-Express van inventar-se unes illes desconegudes i les van dibuixar en un mapa.

I amb Los cuentos bien contados de Rudyard Kipling i La canción de la vida y otros cuentos de Véronique Tadjo vam viatjar fins els mons remots amb un concurs de preguntes per equips.