El Book Express arriba al seu destí

La segona setmana de viatge ha estat plena de sorpreses. Ens va visitar el mateix Roald Dahl, amb una bona pila dels seus llibres fantàstics, còmics, aguts i, fins i tot, irreverents. Els nois i noies van realitzar diverses activitats a partir d'Els Culdolla i dels Versos Perversos i van conèixer altres títols com El fantàstic senyor Guillot, Les bruixes, El rector de Nibbleswick, etc.

L'última jornada del Book Express vam transformar la biblioteca en una zona idònia per fer-hi els descobriments més insospitats. Els participants, convertits en exploradors i equipats amb els seus propis mapes, van fer troballes com ara els expositors de novetats, els prestatges de revistes, el càtaleg, la distribució estratègica dels pòsters (que reprodueixen imatges relacionades amb la matèria dels llibres més propers), l'horari de la biblioteca i la secció de poesia (aquella gran desconeguda!).

Al llarg de dues setmanes hem llegit, jugat, escrit, inventat, representat, comentat, recomanat... Hem compartit el plaer de la lectura i el desig d'expressar-nos. Hem gaudit, plegats, d'un viatge inoblidable.


Book Express 2012